ZAŠTO ODABRATI ACUVUE® KONAKTNE LEĆE?

Vaše su oči naše nadahnuće. Više od 30 godina neumorno radimo na stvaranju kontaktnih leća koje će funkcionirati u skladu s vašim očima koje su jedinstvene, koje će se uklopiti u vaš način života i osigurati korekciju vida koja vam je potrebna. Shvaćamo koliko vam je vaš vid važan i naša je misija da postanemo vodeća tvrtka za kontaktne leće na svijetu koja stvara proizvode najviše kvalitete.

Podrška osjetljivim očima

Osjećate li da su vaše oči osjetljive, sklone iritacijama i alergijama? Mi vjerujemo da vi zaslužujete živjeti život osjećajući se ugodno. Zato smo razvili kontaktne leće koje pomažu zadržati vlagu i ukloniti iritacije kako bi se vaše oči osjećale ugodno.

Izazovna okruženja

Provodite sate ispred računala? Jeste li izloženi suhom ili prašnjavom okruženju? Svaka od ovih situacija može utjecati na vaše oči. Dobro je što smo proizveli kontaktne leće koje pomažu održati udobnost tijekom cijelog dana

PRODUŽENO NOŠENJE

Tražite li leće koje mogu pratiti vaše duge sate? Osjećajte se dobro znajući da će vas vaše kontaktne leće pratiti iz sata u sat, a da ih pritom gotovo i ne osjetite - bilo da se radi o dugim danima ili tijekom mjeseca.